Hele DcH har indført et nyt administrationssystem også kaldet Klubmodul.
Dette skal vi i fremtiden bruge til at holde styr på vores medlemmer, hold, aktiviteter og regnskab.
Ligeledes skal systemet fra centralt side sørge for, at alle DcH afdelinger overholder GDPR lovgivningen (persondataforordningen).

Der er rigtigt mange fordele ved det nye system. Vi kan blandt andet bruge systemet til at sende sms og/eller mails. Dvs. jeres trænere kan sende beskeder om træningen og være sikker på at alle på holdet har fået informationen. Det kan også bruges til tilmelding til aktiviteter som fx klubmesterskab, foredrag og konkurrencer. I skal selv fremover sørge for at holde jeres navn, adresse, telefon og e-mail oplysninger opdaterede.
Rent praktisk betyder det for dig, at du skal ind i systemet og oprette en profil før du kan tilmelde dig træning eller andre aktiviteter i DcH Herfølge i 2020.
 
Oprettelse af profil:
1. Klik på 'Opret profil' øverst i højre hjørne på forsiden. ’Opret profil’ kommer frem når man fører musen hen over ikonerne ved poten.
 
2. Første afsnit som kan udfyldes omhandler hunden. Det er frivilligt at oprette din hund(e), men det er meget praktisk for os når vi fx skal sætte hold. Du kan oprette flere hunde. Husk at trykke 'Gem hund' for hver hund. Hvis du ikke vil oprette din hund (e) scroller du bare lidt længere ned og opretter dig selv (se næste punkt).
 
3. Næste afsnit omhandler dig som træner med hunden. Det er vigtigt, at det er den der primært deltager på holdet med hunden, der laver en profil. Men er i to der kommer på pladsen og deltager med hunden, så kan i oprette den anden som sekundær hundefører under feltet ekstra information.
Det er også her i kan angive jeres gamle medlemsnummer. Feltet er ikke obligatorisk. Medlemsnummeret står på dit resultathæfte eller du kan få det ved at henvende dig til kassereren.
Det er kun de felter der er markeret med et lille rødt udråbstegn som skal udfyldes. Resten af felterne er frivillige.
Det nederste felt med brugernavn og password er til eget brug. Dette anvendes når du skal ind og tilmelde næste gang eller opdaterer din profil. Det er ikke noget bestyrelsen eller andre kan se. Det er kun dig der kan se det.
Det er frivilligt om du vil indsætte et profilbillede.
 
4. Når du er færdig med din profil vinger du af i boksen med, at du er enig i samtykkeerklæringen (læs den først). Derefter trykker du 'Opret profil' i den grønne bjælke allernederst på siden. Du har nu oprettet din profil og vi kan sætte dig på hold i 2020, hvis du ikke selv har valgt hold.
Passive medlemmer (medlemmer der ikke aktuelt går på hold) skal også oprette en profil.

Nyheder

Sponsorer