DcH benytter sig af et administrationssystem som hedder Klubmodul

Klubmodul hjælper os til at holde styr på vores medlemmer, vores hold, aktiviteter, konkurrencer, events  og regnskab. 

Klubmodul hjælper vores lokal foreninger med at overholde  GDPR lovgivningen (persondataforordningen) i forhold til opbevaring og deling af personfølsomme oplysninger.

Klubmodul bruger vi blandt andet til at sende dig træningsinformation fra dine instruktør, som værktøj til tilmeldning til events og konkurrencer, og i den tilhørende app kan du melde dig fra træning og skrive en kommentar til din instruktør.
Det er vigtigt du selv holder dine kontaktoplysninger opdateret i Klubmodul

Det betyder du skal oprette en profil i Klubmodul før du kan tilmelde dig træning eller andre aktiviteter i DcH Herfølge
 


Oprettelse af profil:

1. Klik på 'Opret profil' øverst i højre hjørne på forsiden. ’Opret profil’ kommer frem når man fører musen hen over ikonerne ved poten.
 

2. Første afsnit som kan udfyldes omhandler hunden. Det er frivilligt at oprette din hund(e), men det er meget praktisk for os når vi fx skal sætte hold. Du kan oprette flere hunde. Husk at trykke 'Gem hund' for hver hund. Hvis du ikke vil oprette din hund (e) scroller du bare lidt længere ned og opretter dig selv (se næste punkt).
 

3. Næste afsnit omhandler dig som træner med hunden. Det er vigtigt, at det er den der primært deltager på holdet med hunden, der laver en profil. Men er i to der kommer på pladsen og deltager med hunden, så kan i oprette den anden som sekundær hundefører under feltet ekstra information.

Det er også her i kan angive jeres gamle medlemsnummer. Feltet er ikke obligatorisk. Medlemsnummeret står på dit resultathæfte eller du kan få det ved at henvende dig til kassereren.

Det er kun de felter der er markeret med et lille rødt udråbstegn som skal udfyldes. Resten af felterne er frivillige.

Det nederste felt med brugernavn og password er til eget brug. Dette anvendes når du skal ind og tilmelde næste gang eller opdaterer din profil. Det er ikke noget bestyrelsen eller andre kan se. Det er kun dig der kan se det.

Det er frivilligt om du vil indsætte et profilbillede.
 

4. Når du er færdig med din profil vinger du af i boksen med, at du er enig i samtykkeerklæringen (læs den først). Derefter trykker du 'Opret profil' i den grønne bjælke allernederst på siden. Du har nu oprettet din profil og vi kan sætte dig på hold i 2020, hvis du ikke selv har valgt hold.
Passive medlemmer (medlemmer der ikke aktuelt går på hold) skal også oprette en profil.

Nyheder

Sponsorer